S.c. Romfour S.r.l. - Bârlad

1 Recenzie
actualizat în 12 noiembrie 2019

Orar cu publicul

joiJ
09:00 – 17:00
vineriV
09:00 – 17:00
sâmbătăS
09:00 – 13:00
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 17:00
marţiMa
09:00 – 17:00
miercuriMi
09:00 – 17:00
Este deschis.
Închide peste  5 h 38 min.
5 h 38 min

Descriere

Înfiinţată în 2002, Romfour SRL, este o societate cu capital integral privat ce are ca domeniu principal de activitate transportul internaţional de persoane pe linii regulate spre Italia, Belgia, Grecia, Germania. Experienţa în domeniu ne recomandă ca un partener de încredere. În anul 2007, am înfiinţat un parc auto pentru comercializarea autoturismelor second hand.
Parcul auto Romfour, vă oferă o gamă largă de autoturisme din stoc şi la comandă. Dacă veţi achiziţiona autoturisme de la noi beneficiaţi de următoarele avantaje: garanţia kilometrilor reali, oferte promoţionale săptămânale, cadouri la cumpărare (primiţi bonus un sistem de navigaţie full - Europa sau un plin de combustibil).
De asemenea, dacă nu există un autoturism care să corespundă cerinţelor dumneavoastră vă oferim sprijin pentru achiziţionarea unui automobil din Germania oferindu-vă transport şi translator.


Profil lung
Pentru a vă oferi deplină siguranţă pe perioada închirierilor vă informăm că maşinile parcului auto Romfour, sunt asigurate full CASCO. Societatea noastră, oferă spre închiriere autoturisme la preţuri fără concurenţă. Parcul auto pentru închiriat autoturisme este alcătuit numai din automobile noi şi performante. Fiecare maşină este verificată periodic pentru a fi siguri că asigurăm clientului un autoturisme pentru închiriat în stare perfectă de funcţionare.
Pentru a închiria un autoturism sunt necesare următoarele acte: buletin de idenitate sau permis de conducere cat. B, cu vechime mai mare de un an. De asemenea la închirierea autoturismului se va depune o garanţie, ce va fi restituită integral clientului la predarea autoturismului.
În anul 2008, am înfiinţat un centru de închirieri autoturisme, remorci şi microbuze. Societatea noastră deţine un parc de 22 autoturisme şi microbuze dotate cu aer condiţionat, remorci pentru bagaje.
Cuvinte cheie:
Servicii de transport
S.c. Romfour S.r.l. - Bârlad apare în următoarele categorii:

Păreri

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Foarte prost serviciul de coletarie! Trimiti coletul joi si ajunge in Germania Marti noaptea!!automat produsele perisabile erau stricate iar vina nimeni nu si-o asuma!

Scrie o părere pentru S.c. Romfour S.r.l. - Bârlad!

Cunoşti firma S.c. Romfour S.r.l. - Bârlad? Împărtășește-ți experiența!